Qtym

Qtym är ett värmländskt bolag som grundades 1990. Vårt kontor är beläget i centrala Karlstad, men våra kunder finns i hela Värmland och även i andra delar i landet.

 

Qtym är verksamma inom Rekrytering, Bemanning och HR. Genom vårt dotterbolag Apecs Studentkonsulter erbjuder vi även möjligheten att ta in studenter från Karlstads Universitet.

 

På kontoret i Karlstad arbetar 11 personer, och tillsammans med våra Qtymare som är ute hos kunder är vi ca 100st anställda totalt.

 

Ordning och reda är viktigt för oss, vi är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag hos Komptensföretagen, och innehar kollektivavtal för stationär och uthyrd personal.

 

Qtym ägs idag av Erik Ramström, Sara Magnusson, Karin Fallander Sveder och Karin Vangstad.

Våra värdeord

Engagemang

Ett äkta engagemang som ger medarbetare, kunder och kandidater energi.

Kvalitet

Ett fokus på leverans, utveckling, bra processer och glädje skapar kvalitet för våra kunder, medarbetare och kandidater.

Omtanke

Vi bryr oss om och visar respekt för kandidater, kunder och varandra.

Auktoriserade hos Kompetensföretagen

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag vilket garanterar att vi är en seriös leverantör och att vi lever upp till Kompetensföretagens höga krav. I de fall vi tar arbetsgivaransvar ser vi till att vår personal har en god arbetsmiljö och blir bemött på ett bra sätt. Detsamma förväntar vi oss av dig som kund i din arbetsgivarroll.