Rekrytering handlar om att förstå!

Vi har över 30-års erfarenhet av rekrytering i Värmland, vilket har gett oss god förståelse för företagen och människorna här. Vi är inte nischade, vilket genom åren gett oss inblick och kunskaper i många olika branscher och kompetenser. Att förstå vad människor och företag behöver är för oss en den viktigaste komponenten i en lyckad rekrytering.

 

Qtym arbetar efter en strukturerad rekryteringsprocess som är till gagn för både kunden och kandidaten. Vår rekryteringsprocess är omfattande och vi lever upp till kraven som auktoriserat rekryteringsföretag hos Kompetensföretagen.

 

Våra rekryteringskonsulter har ofta en bakgrund som personalvetare, eller har haft roller inom det offentliga och näringslivet. Erfarenhet, nyfikenhet och drivet att hitta en bra kandidat är nyckeln för att vara en duktig på rekrytering.

 

Alla tekniska lösningar för en kvalitativ process finns på plats såsom rekryteringssystem, plattform för tester, verktyg för search, starka annonseringskanaler för olika branscher och verktyg för referenser, säkerhetsklassning och bakgrundskontroller.

 

Vi har genom åren gjort ett stort antal executivekryteringar i form av VD-roller, Kommunchefer och andra chefsroller. Men vi tycker att alla rekryteringar och befattningar är superkul att jobba med.

 

Att förstå är viktigt, vi tar därför gärna ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar rollen och kravprofilen, och ger er vår bild av hur vi ska hitta er nya kollega.

Tester

Qtym arbetar endast med DNV-certifierade tester. Vilket innebär att vår personal är certifierade och utbildade i testprocessen.

 

Vi arbetar bland annat med MAP och Matrigma. Matrigma är ett högkvalitativt arbetspsykologiskt test som mäter generell begåvning i syfte att förutse arbetsprestation. MAP är ett personlighetstest som kartlägger kritiska beteenden i arbetslivet och som används vid urval och utveckling av personal. Testet baseras på femfaktormodellen.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Qtym är sedan 2016 ett Auktoriserat Rekryteringsföretag hos Kompetensföretagen. Det står för kvalitativa rekryteringsprocesser och trygga villkor i rekryteringsprocessen för dig som kund.

Mer information

Vill du har mer information eller är intresserad av att diskutera hur vi kan hjälpa er med rekryteringstjänster? Kontakta Sara Magnusson.